keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Kaipaan apua maljakon tunnistamisessa

                                                                   Mistä: Secondhandmarket
                                                                   Hinta: 3 e 70 snt
Tähän siroon messinkijalkaiseen kristallimaljakkoon ihastuin heti. Hinnan nähdessäni ostopäätös oli helppoa tehdä. Yrityksistäni huolimatta en ole onnistunut löyträmään netistä mitään tietoa tämäntyyppisistä maljakoista. Ainut tulos hakuihini on turkulaisen Wanhan Eliaksen antiikkiliikkeen yksi koristemaljakko klik!  Jos sinulla on tietoa vastaavan tyylisistä maljakoista, olisin todella kiitollinen saamistani tiedoista:))
 
Maljakon metalliosassa on selviä vaurioita. Ne eivät haittaa maljakon käyttöä, mutta toki sen rahallista arvoa, millä ei ole  minulle merkitystä. 
 Kristallisuppilo on täysin ehjä ja todella kaunis. 
Aiemmin en oikein piitannut kristalliesineistä. Iän myötä olen kuitenkin alkanut pitämään näistä taidokkaasti hiotuista lasiesineistä. 
Minulla on paljon käyttöä pienille maljakoille. Tykkään pitää esim. vessassa aina kukkia lasihyllyllä. Vaihdoin nyt kuivatut eukalyptuksen oksat kuivattuihin mäkimeirameihin. Mäkimeiramit ovat säilyttäneet todella hyvin värinsä talven yli. Kauaa ei enää tarvitse turvautua kuivakukkiin, jo aivan pian pihamaalta löytyy riittämiin kevään ensikukkijoita ihanaan kristallivaasiini:))


2 kommenttia:

  1. Minulla on todella paljon maljakoita uusia ja vanhoja mutta tässä asiassa en voi sinua auttaa . Meille tulee mökille iso vessa siellä on todella kiva alkaa pitämään myös jotain kukkajuttua. Maljakoita riittää vaihdella. Kiitos ideasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aivan niin Nila, maljakoita ei ole koskaan liikaa. meillä on maalla perinteinen iso kaksi reikäinen ulkohuussi. vuosia pidin siellä hajuvesipulloja, niitä oli varmaan parisen kymmentä. olen kuitenkin herkkä hajusteille ja aina joku mielenkiinnosta availi hajuvesiä, joten päätin ottaa ne pois. kukkia pidän siellä aina:))

      Poista