torstai 1. elokuuta 2019

Pientä piristystä eteiseen ja pihamaalle myös

                                                                    Mistä: Maurin makasiini
                                                                    Hinta: 1 e
Olen koko kesän etsinyt pientä kukkaistyttöä eteisen ikkunan väliin. Nyt viimeinkin löysin sopivan piipahtaessamme tänään Perniön asemalla Maurin makasiinilla.  
Tykkään pitää ulko-oven molemmin puolin olevien pienten ikkunoiden välissä koriste-esineitä, joita vaihdan aina vuodenajan mukaan. Aiemmin olen jo löytänyt sopivan kukkaistytön sinisen pyörän kaveriksi eteisen toiseen ikkunaan. Siitä kuvia täällä klik!
Toisen ikkunan välissä oleva punainen pyörä kaipasi seurakseen myös kukkaistyttöä. Leikkasin pyörän tavarakoriin laventelinkukkia, mäkimeiramia ja siänkärsämöä. 
Kukkaistytön korista poistin pienet tekokukat ja laitoin tilalle mäkimeiramikimpun. Kuvausta varten isäntä piti pitsiverhoa ikkunan takana, jotta sain kuvattua asetelman paremmin. Kirpparilta aiemmin löytämästäni punaisesta pikku pyörästä tuli kerrassaan ihastuttava kukkaistytön kulkupeli. Ehkäpä vielä joku kerta löydän pyörään myös pikkuriikkisen pajukorin! 
                                                                    Mistä: Maurin makasiini
                                                                    Hinta: 4 e
Myös kompostialueella oleva pöytä kaipasi uutta liinaa. Ruusukuvioinen kerniliina oli juuri sopiva.  
Ruttojuurien takana kasvava ruusupensas kukkii juuri samanlaisin vaaleanpunaisin kukin. Nyt kompostialueella riittää koko kesäksi ruusuja!
Kauniisti pajuangervon kukatkin liinan väreihin sointuvat.
Kyl isännän kelpaa taas tulla tyhjentämään laskiastioita kompostille. 
Voisiko hän kauniimpaa liinaa enää toivoakkaan!?

4 kommenttia:

  1. Sinä se löydät aivan ihania löytöjä ja osaat hyödyntää niitä sitten kotiisi. Myös toisinpäin löydät aina etsimäsi jossain vaiheessa. Ihana tyttönen ja ihana liina. Hyvät löydöt järkevään hintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ehkä se johtuu siitä, et minulla on aina jonkinlainen ajatus siitä, mitä haluan.
      en hamstraa kirppareilta mitään sellaista, mille en keksi käyttöä jo ostohetkellä. kirppareilla kierrellessä ei aina löydä mitään, mut sitten onkin niin riemukasta, kun vihdoinkin vastaan tulee jotain kauan etsimäänsä;)

      Poista
  2. Niin söpön kukkaistytön löysitkin ja sopii hienosti tuon aiemmin löytämäsi pyörän kanssa<3 Ihana asetelma!
    Kyllä nyt kelpaa käydä kompostialueella, kaunis ruusuliina.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mukavaa kuulla Sirpa, minustakin asetelmasta tuli söpö. jopa isäntä tykkäsi, kuten myös ruusuliinasta, mikä korvasi punaisen marimekon unikkoliinan ja se on jo paljon!

      Poista