perjantai 17. heinäkuuta 2015

Linnut lennähtivät kotiini


Puiset, suonenjokelaisen puusepänliike Bolodinin leimalla varustetut metsot olivat tällä kertaa paras löytöni. 
                                                               Mistä: Ekocenter, Salon alueen työttömät ry
                                                               Hinta: 4pl yht 5 e
Kolme pajukoria löysin Salon Radiokirppikseltä a' 3 e. hieman tyyriit, mut aivan ihanat yrttikoreiksi.

Myyjä arveli metsojen olevan serviettitelineitä, meillä ne kuitenkin pääsivät pihasaunaan. Isäntä kiinnitti metsot puutapeilla seinään. Toinen pari vastakkaiselle seinälle. Puiset linnut sopivat hyvin yhteen tervaleppäpaneelin kanssa.
Pirin ideasta innostuneena pyysin isäntää laittamaan puutapit metsojen siipiin. Toimivat nyt entistäkin paremmin naulakkona, kaunis kiitos Piri vinkistä:))

Lintuaiheet inspiroivat mieltäni ilmeisesti, koska hamstrasin myös tämän Vallila Interiorin kankaasta ommellun pöytäliinan.
                                                                Mistä: Salon radiokirppis
                                                                Hinta: 5 e
Sophie kankaan on suunnitellut Elisabeth Salonen oman äitinsä virkkaamien pitsiliinojen innoittamana, näin luin Vallilan sivustolta. Liina on kuin tehty pihasaunan verannalla olevalle pöydälle.

4 kommenttia:

 1. Upeat löydöt! Taidan tehdä retken Saloon, siellä tuntuu olevan ihania kirppiksiä!

  VastaaPoista
 2. Kottiintuomisina oli myös jotain muuta pientä, kuten munaleikkuri, tarjotin ja pari uutta puukauhaa, mut etenkin puiset metsot olivat esittelemisen arvoiset täl kertaa:) jos et kovin kaukana asu, niin kannattaa ajella, nytkin Radiokirppiksel juttelin Loimaalta tulleen naisen kans. erityisesti voin suositella Radiokirppistä ja Aarresaarta, Suurkirppis mennyt mielestäni alaspäin ja uusin tulokas Tehtaankadulla ei ole ollut mieleeni, ja siel on korkein hintatasokin. Niin ja jos tulee, niin torstai paraspäivä, silloin iltatori ja torilla paljon myös kirppismyyntiä!

  VastaaPoista
 3. Linnut löysivät oivan paikan paneeliseinältä. Jos lisäripustamispaikkoja tarvitaisiin, niin käsistään kätevä timpuri voisi laittaa vielä pari pientä puutapia siipikappaleen alareunaan.

  Kangaslöytökin on hieno. Piri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos vinkistä Piri. vois ollakin parempi laittaa tapit ehdottamallasi taval, kerronpa isännäl ja laitan hakuun sopivia tappeja:))

   Poista