perjantai 21. heinäkuuta 2017

Rautauunin raadosta pikkupöytä?

Mistä: Maurin makasiini
Hinta:  7 e
Olen kaivannut jo pidemmän aikaa pientä pöytää iltakahvihetkiä varten pikkuruiselle terassillemme, mihin paistaa viimeisenä ilta-aurinko. Tänään lähdimme käymään ihan muut hankinnat mielessä Maurin makasiiniin Perniön asemalle. Kuinka ollakkaan silmiini osui tämä vanha kahdeksankulmainen rautauunin osa.  
Väliaikaisesti laiton "pöydän kanneksi" pyöreän pajutarjottimen.
Olisiko sinulla ehdotuksia siihen, mistä tekisin pöytälevyn?
 Mistä: Maurin makasiini
Hinta: 12 e
Toinen asia, mikä on ollut myös pitkään hankintalistallani, on isot pajukorit. Ilokseni tänään löytyi kaksi pullokoria ja toiseen oli tallella vielä hattukin. Toisen korin pohja oli jo melko rikkinäinen, mutta siitä ei ole haittaa siinä käytössä mitä varten koreja olen etsinyt. Kaupanpäälliseksi sain vielä kauniin tummanvihreän sumutipullon sekä neljä arabian kukkakoristeista alkuruokalautasta, jotka tulevat palvelemaan kukkaruukkujen alusina. 
Pajukorit löysivät paikkansa saostuskentän jakoputkien päällisinä. Nyt nuo pienet ilmastointiputket eivät enää osu niin pahasti silmään, kun iso jakoputki on peitossa.
Kuvan keskellä näkyy kaksi pajukoria millä naamioin saostuskentän toisessa päässä olevat putken päät. Ihan mukavalta tuo pajutarjotinkin näyttää pöytälevynä. On muuten myös käytännöllinen, kun toimii samalla tarjottimena, millä voi kantaa kahvijutskat aina terassille ja takaisin keittiöön. Täytyy olla tyytyväinen päivän hamstrauksiin Maurin makasiinistä:))

2 kommenttia:

  1. Tuo tarjotinhan istuu hyvin tuon pöydän päälle ja on tosi käytännöllinen monella tapaa! Hieno pöytä teille muutti. Nuo pajukorit ovat ihania ja sait toiselle hatunkin! Hienot löydöt!

    VastaaPoista