keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Rompetorilta hamstrattua

Salossa järjestettiin jo perinteeksi käyneet Rompetoripäivät kesä-heinäkuunvaihteessa. Tällä kertaa ei löytynyt hakemaani, vanhoja saviruukkuja, mutta koskaan ei tyhjin käsin tarvitse Rompetorilta kotiin tulla. Autonperä täyttyi kokonaishintaan 36 e, josta isännän hankintojen (Lottien laulukirja ja kenttäpostikirje) osuus 5 e.  
Puusaavi
 Mistä: Rompetori Salo
Hinta: 14 e 
 Puusaavin käyttötarkoitus on vielä hakusessa. Todennäköisesti se löytää paikkansa keittiöstä, sillä kukkapurkin virkaan en sitä raaski laittaa.
Räsymatot
Mistä: Rompetori Salo
Hinta: 10 e 
Nämä pirteät räsymatot ensin ohitin, mutta hetken niiden hintaa mietittyäni palasin takaisin. Itseasiassa minulla on jo hieman räsymattojen tarvettakin, kun aikoinaan äitini kutomat matot alkavat jo vedellä viimeisiään.
Mattoja oli neljää eri pituutta. Tämä 6 metrin pätkä juuri sopiva käytävän matoksi, loput pääsivät keittiönlattialle. Laskin kotona mattojen metrihinnan, 50 snt metri!
Pieni peltilapio
Mistä: Rompetori Salo
Hinta: 2 e 
Peltilapio pääsee hoitamaan ulkogrillin tuhkalapion virkaa.
Lisäksi Rompetorilta löytyi myös lokkiaiheinen ristipistotyö (5 e), mikä pääsi saunatuvan seinälle kesätunnelmaa luoman. Mielestäni hyvät ja tarpeelliset asiat tuli tällä kertaa hamstrattua:))

2 kommenttia:

  1. Olipa varmaan mielenkiintoinen rompetorireissu ja ostokset hienoja, Upeat nuo matot ja saavi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rompetori tuo mukavaa vaihtelua kirpputoritarjontaan ja mikä parasta saa kierrellä ulkoilmassa tavaroita tutkimassa. matot oli kyllä todellinen löytö.

      Poista