keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Verannan somisteeksi hamstrattuja tekstiilejä

Mistä: Salon Seudun Suurkirppis
Hinta: 10 e
Olin jo pitkään kaivannut jotain tekstiiliä verannan seinälle. Kun näin tämän ison kukkataulun Suurkirppiksellä tiesin heti mihin sen sijoittaisin. Taidokkaasti kirjailtu kukkataulu on kuin tehty meidän ulkorakennuksen verannalle.
Mistä: Aarresaari
Hinta: 7 e kpl
Veranta kaipasi myös muovimattoja. Entuudestaan minulla oli anopilta saatu muovimatto verannalla (kuvassa vasemmassa reunassa) ja sen lisäksi äitini kutoma räsymatto. Olen katsellut kirpiksiltä jo pidemmän aikaa muovimattoja ja nyt vihdoinkin tärppäsi. Löysin kaksi täysin ehjää ja juuri pestyä muovimattoa Aarresaaresta. Hinta ei päätä huimannut, vain 7 e kappaleelta. Matot ovat kuvioltaan erilaiset kuin anopilta saamani, mutta sävyiltään aivan vastaavat, joten ne sopivat täydellisesti yhteen.
Mistä: Salon Seudun Suurkirppis
Hinta: 12 e
Myös ulkoporras kaipasi uutta räsymattoa. Edellinen oli jo aikansa palvellut porrasmattona. Se löysi vielä viimeisen kerran uuden elämän kompostialueen sepelikäytävän pohjalta. Eli meillä kierrätetään kaikki loppuun asti. Porrasmatto on minulle kauniiden kesäpäivien merkki. Istun mielelläni portaalle pukemaan kengät tai vain juomaan kupin kahvia. Räsymatto on mukavan pehmeä istua. 
Myös Helmi tykkää pehmeästä alustasta:))

2 kommenttia:

  1. Hienot löydöt! Oikein viihtyisän näköinen veranta ja tuo räsymattohan sopii täydellisesti saniaisten kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin, juuri siksi ostin vihreän maton vaikka pätkä oli hieman yli sen, mitä vanhoista matoista kirppiksellä maksan.

      Poista