maanantai 19. tammikuuta 2015

Hamstraajan tilinteko alkaa


Mummin matkassa blogin Inna Vaara avasi hiljan pitämänsä kirppisblogin,  Mummi kirppiksellä , julkisesti luettavaksi. Ihastuin siihen heti, oli hienoa seurata millaisia tuotteita hän on lötänyt vuoden aikana ja miten hänen Vuosiostamatta-haaste on sujunut. Tietysti minua kiinnosti kovasti myös hintataso. Itse olen melkein kymmenen vuotta ostanut lähes kaikki vaatteeni kirppiksiltä, jos uutta olen hankkinut, niin ne olen teettänyt yksityisyrittäjillä. Siis haluan suosia siltäkin osin kotimaista käsityötä.

Innostuin perustamaan kirppisblogin. Hiukan ensiksi tutkailin Mummin aatoksia, ja kun hän innosti toteuttamaan aikeeni, niin  tänään näki päivänvalonsa Värjäri kirppiksellä blogi:))

Blogin tarkoituksena on pitää kirjaa hankinnoistani, mitä, miksi, mistä ja millä hinnalla ostin. Ehkäpä joskus olisi hyvä kirjoittaa myös siitä, miten hamstraaja huoltaa kotiin tuodut jutut ja osoittautuiko hankinta hyödylliseksi vai hyödyttömäksi.
Kuvassa olevan korin salaisuus paljastuu huomenna:))

4 kommenttia:

 1. Kiva, kun kirjaat kirppisostoja. Mukava seurata mitä turhaa toinen innokas hamstraaja löytää! Vaikka täytyy sanoa että taitava ja ahkera tonkija lvoi tehdä uskomattomia ja jopa tarpeellisia löytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä:)) olemme aina hankkineet erinäisiä tavaroita osto- ja myyntiliikkeistä, antikvariaateista ja nykyisin olemme vakiasiakkaita kirppiksillä. kun tulee jostakin tarve, niin kantsii aina ensin tehdä kirppiskierros! meillä ei ole esim. montaakaan uutena kaupasta ostettua huonekalua huushollissa, kierrätys kamaa enimmäkseen.

   Poista
 2. Ja vielä. Valitsemasi tekstifontti on kiva ja riittävän iso!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä juttu, kokeilin useampia, tämä tuntui sopivimmalta. myös taustaa hain aika kauan, sit löysin nämä tassut, niistä tuli heti mieleeni kuljeskelu kirppishyllyjen välissä:)

   Poista